6 Şubat 2014 Perşembe

Yarış Sonrası 2/ After the Race 2

Her şeyin bitmiş olması hissi bile tam algımıza yerleşememişken bundan 3 hafta önce heyecanla açtığımız kutuları tekrar kapatıyor olmak hem rahatlatıcı hem buruk.

Gün boyu kamyon Şoförümüz Craig’in ve babasının bahçesinde aracı ve eşyaları kargoya uygun hale getirmeye çalışıyoruz.



Tüm bu koşturmaca esnasında hepimizin en büyük eğlencesi ve neşe kaynağı Craig’in dünya tatlısı kızı. Tüm toplama işlemi esnasında yoğun gayret göstererek bize destek oluyor ve bizler de onunla çalışmaya bayılıyoruz.


Akşam hep birlikte işleri tamamlıyor ve yine hatıra pozumuzu çektirerek tüm bu serüveni tamamlıyoruz. 


Daha önce de bahsi geçtiği gibi burada olanlar ve daha fazla görsel için flickr adresimiz olan www.flickr.com/photos/itusolarcar ı ziyaret edebilirsiniz. Bu süreçle ya da ekiple alakalı tüm sorularınız için  internet sitemiz olan http://www.itugae.com/ , facebook adresimiz olan https://www.facebook.com/itusolarcar ya da twitter adresimiz olan https://twitter.com/itusolarcar üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Tüm bu süreç ve çok daha fazlasında bizlere destek olan, yalnız bırakmayan çok kıymetli okul yönetimimize, değerli hocalarımıza, tüm değerli sponsor ve destekçilerimize, yönlendirme ve özverileriyle büyük destek sağlayan gönlü kocaman pek çok fahri ARIBAcı'ya ve bu sayfa aracılığıyla bizi takip etmiş herkese buradan bir kez daha teşekkürlerimizi ve minnetimizi sunuyoruz. Herkes için güzellikler ve başarılarla dolu hikayeler diliyor, karşınıza çok daha fazlasıyla yeniden çıkmayı umut ediyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder