6 Şubat 2014 Perşembe

Sponsor ve Destekçilere Teşekkürler

Yarışa 24 saatten az zaman kaldığı şu sıralarda bu büyük heyecanın en büyük ortağı hatta mimarı sevgili sponsor ve destekçilerimize teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Onlar sayesinde çıktığımız bu yolculukta her birinin maddi manevi emeği ve özverisi ile hedeflerimizin ve inandıklarımızın peşinden gidebildik. Yarış ve tüm bu süreç bir yana bizlere hayallerinin peşinden gitmek için hayata dair büyük umutlar veren bu koca yürekli güzel insanlara saygılarımızı sunuyor, onlar ve kendimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmayı arzuluyor ve bu uğurda çalışıyoruz. Bu sadece bizler için değil, bu süreci takip eden, duyan, okuyan herkesin bizlerle aynı gelecek umudunu taşımalarını diler, yolculuğumuza eşlik eden ve edecek olan herkese şimdiden teşekkür ederiz.

Sponsorlarımız

Metyx, İDTM, Turpex, Ekore, Güneş Sigorta, Vestel, Toyota, 3M ,ÇMS Makina, Duratek,GoEnergy, Işıkkent, Kansai Altan, MSI, Sarkuysan, Yıldız Kalıp, Baskı Devre, Bereket Enerji, Birikim Pilleri, ÇMS Makina, Çorlu Plastik, FNSS, Fujitsu, Gochermann, HexagonStudio, Karel Kalıp, TAI, Techpoint, Radore, Multi-Contect, Met Energy, OBEL Civata, LC Waikiki, Koza Altın, Telen

Destekçilerimiz

Güray Alüminyum, İstanbul Ulaşım, MEAM, Mimta Solar, Molex, Noctua, Plexus, Sae Institute, Schneider Electric, SKF, Takosan, Tekiş, Yüksel Makine

Sponsorlarımızla yaptığımız sözleşmeler gereği farklı tipteki sponsorluklara farklı tanıtım çalışmaları uygulamaktayız.


Öncelikle sözleşmede yer almamasına rağmen imkanların uygunluğu doğrultusunda tüm sponsorlarımızın logolarını Avustralya yolculuğumuz boyunca eskort araçlarımızda taşıdık.



Buna ek olarak Avustralya boyunca sözleşmelerinde vaadetmiş olduğumuz sponsorlarımızın logolarını tshirt ve polarlarımızda taşıdık.




Son olarak Türkiye’de yine sözleşmelerde vaadetmiş olduğumuz sponsorlarımız için yaptırdığımız roll-upları da Avustralya’da sergiledik.





Tüm sponsorlarımıza tekrar tek tek teşekkür ediyor, elimizden gelen her ortamda minnetimizi sunmayı bir görev değil mutluluk saydığımızı bilmelerini istiyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder