2 Ekim 2013 Çarşamba

Yarış Öncesi – Darwin’de 4. Gün / Prior to Race – Darwin Day 4


Çarşamba günü kontrol için davet ettiğimiz WSC komitesi perşembe günü aracımızı ve yola uygunluğumuzu görmek için padoğumuzu ziyarete geldiler. Temel olarak araç içi aksamları ve yol koşulları için gerekebilecek ışıklandırmaları kontrol ederek uygunluğa değer bulup gerekli izinleri verdiler. Ek olarak, genel süreçle alakalı, hangi yolları kullanabileceğimiz ve ne şekilde kullanmamız gerektiği hakkında bizleri bilgilendirip başarılar dileyerek padoğumuzdan ayrıldılar. Bizler de izni almış olmanın sevinciyle tekrar çalışmaya koyulduk.

On day 4, Northern Territory roadworthiness committe payed us a visit in order to check if ARIBA6 is roadworthy. They have checked the fundamental things; the mechanical parts, lightings and the horn. They found ARIBA6 convenient and provided us a map showing in which areas we can test our solar EV. We continued our work with the joy of having a temporary license.






Aldığımız bu güzel haberinde etkisiyle gün içinde motive bir şekilde yine araçla ve atölye içi gerekliliklerle alakalı olağan çalışmalarımızı sürdürdük. Gözle görülür çalışmalar ve beklentiler neticesinde ertesi gün yapılacak test için her şey olağan görünüyordu.

With the good news we continued our work throughout the day and made up the deficiencies. Everything seemed alright for us to test ARIBA6 on the following days.



Uzun zamandır ekibe musallat olmuş iri “Darwin Sivrisinekleri” ve dahası, önceki gün yapılan ilaçlama sonunda bu gece daha az belirginler. Hala mevcut olan varlıklarını vücutlarımızdaki küçük kırmızı şişliklerden bilsek de, yine de kendilerini sürekli etrafta görmemek bir nebze dahi olsa bizleri rahatlattı. Akşam yemeği için hazırlıklara başlarken güzel bir Darwin akşamına daha veda ediyoruz.

The big mosquitos were offsight that night due to the disinfection made the previous night. The team was relieved not to see them since most of the team members leg were covered with red dots.  We ended the day with preparing our dinner and having a good sleep for tomorrow.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder