27 Ocak 2014 Pazartesi

Yarış Öncesi – Darwin 11. Gün / Prior to Race – Darwin Day 11

Bugün güne tatsız başlıyoruz. Planlarımız dahilinde hem dünküne benzer bir uzun yol sürüş hem de pist testi var ancak hava buna izin vermeyecek gibi. Elbette kötü hava koşulları yarış esnasında da karşılaşabileceğimiz doğal bir gerçek ancak almamız gereken verilerin güneşli hava koşuluna dayanıyor olması, aracın güvenliğini gözetme önceliğimiz ve verim-harcanan zaman endeksi göz önüne alındığında padokta çalışmayı tercih ediyoruz.


Sadece yağmurdan daha fazlası resmen fırtına yaşanıyor Hidden Valley’de. Bir çok ekip toplanıp padoklarından ayrılıyor ancak bu kadar az zaman kalmışken boş geçmek istemeyen ekibimiz yola çıkma öncesi hazırlıkları ve ertesi gün gerçekleşecek olan sıralama turu stratejisini ayrıntıları ile gözden geçiriyor. Yarış öncesi ihtiyaç listeleri de bir yandan gözden geçirilmeye ve ufak ufak tedariklere başlanıyor.
Yarışa bu kadar az zaman kala ekip sürekli çalışırken motivasyonu ve eğlenceyi de bir kenara bırakmıyor. Can sıkıcı olması gereken bu yağmur bizim için sadece ufak bir aksama ve koskoca bir eğlence kaynağı. Günün sonunda padoğu kurumaya bırakılmış tshirtler ve büyük gün için hazırlanmış ARIBAmızla bırakıp hostelimize geçiyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder