27 Ocak 2014 Pazartesi

Yarış Öncesi – Darwin 8. Gün / Prior to Race – Darwin Day 8

Günlerden Pazartesi..  Zaman mefhumunun yarışa geri sayım olması dolayısıyla belki de hayatımızdaki haftabaşı sendromundan en uzak pazartesimizi yaşıyoruz. Bizim için bu günü anlamlı kılan yegane şey, kontrollere 1 gün kalmış olması ve bu sebeple her şeyi tekrar gözden geçiriyor olmamız.


Kontrol hazırlıkları sürerken bir yandan da Hidden Valley’in teste açılmış olması dolayısıyla pist sürüşü stratejimizi iyileştirmek ve uygulanabilirliğini geliştirmek amacıyla mümkün her fırsatta teste çıkmaya çalışıyoruz. Bu gün için sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 testle tur süremizi iyileştirmeye çalışıyoruz. Yapılan çalışmalar meyvesini veriyor ve tur süremizi yaklaşık 02.22 lere çekmeyi başarıyoruz. Kontrolleri atlatmamızın akabindeki günlerde bu süreyi daha da iyileştirmeyi planlıyoruz.



Her gün olduğu gibi bugün de padok ziyaretçilerimiz eksik olmuyor. Yakın ilişkiler kurduğumuz ekiplerden biri olan Sunswift ekibi ile eğlenceli zaman geçiriyor ve paylaşımlarda bulunuyoruz. Bizim için günün sürprizi ise Gochermann ailesinin padoğumuza olan ziyareti.. Uzun yıllardır bu işin içinde olan ve bizlerin de yıllardır güven ilişkisi içerisinde çalışma yürüttüğümüz Sayın Hans Gochermann ve sevgili eşi ile bizzat tanışmak ve paylaşımda bulunmak çok keyifli oluyor. Bu tatlı çifti güzel bir hatıra fotoğrafı çektirmenin akabinde yarış başlayana kadar tekrar görüşme dileğiyle uğurluyoruz.



Son hazırlıklarımızı tamamlamamızın ardından ertesi gün öğlen yapılacak kontrollere dinç uyanabilmek adına vaktiyle hostelimize geçiyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder