6 Şubat 2014 Perşembe

Yarış 4. Gün / Race Day 4

Önceki korkunç günün ardından tüm gece yapılan çalışmalara rağmen araç çalıştırılamıyor ve bir sonraki kontrol noktasına devam zorunluluğumuz bulunduğu için yine aracı tıra yükleyerek yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu arada geride kalan 4 kişi bozulan araç yerine yeni araç almak ve bundan sonraki günler için erzak alışverişi yapmak üzere Alice Springs’e uğruyor ve yeni araçla konvoya katılmak üzere yola çıkıyor. Dinlenme tesisinde uzun bir günün ardından yeniden tamamen bir araya gelen ekip yaşananlar hakkında kritik yapıyor. 



Mental olarak oldukça yorgun olan ekip bir an önce sonraki kontrol noktası yakınında bir kamp alanına gitmek ve araçla alakalı çalışmak istiyor. Bu sebeple bu küçük bir araya gelme molasını bu esnada araçların benzin ihtiyaçlarını da tamamlayıp tekrar yola çıkıyoruz.

Günün sonu yaklaşırken yeni gecemiz için yeni kamp alanımıza varıyoruz. Araç indirilip çalışmalar yapılırken bir yandan da her zamanki gibi kamp alanı çalışmaları yapılıyor.



Ertesi günün güzel geçmesini, aracımızın çalışmasını umarak ve elbette ummakla kalmayıp geç saatlere kadar bunun için çalışarak bir geceyi daha tamamlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder